20 Ocak 2013 Pazar

Merhaba Pazar

Bu sabah sıcacık gülümsemesiyle karşıladı bizi güneş.Pazarlar genelde sıkıcı olur benim için küçüklüğümden beri.Belki küçük yerlerde yaşadığımdan.Her yer kapalı olurdu.Ama artık eskisi kadar değil.İnsanlar güzel havayı buldukça geziyor çünkü.Zaten zaman da değişti artık.Gezmeyi severiz millet olarak.Biz de bu güzel havayı değerlendirip kızım ,eşim ve ben dışarıya gezmeye çıktık.Ayşe uzun zamandır güneşli hava görmemişti.Çok eğlendi.Biraz da sokakta arkadaşlarıyla oynadı.Girmek istemedi eve.


Pazarın güzelliğinden biz nasibimizi aldık. İnşallah herkes güzel vakit geçirmiştir.
Bizden sevgiler....

10 yorum:

  1. Ankarada da hava güzeldi ama ben nedense dışarı çıkamadım.Oysa güneş depresyonlarımı hafifletirdi. Yarın sokağa çıkmak zorundayım siparişler kargolanacak. Benim diğer blogumu görmüş müydün hatta bir blogum daha var.
    http://nalanevi.blogspot.com/
    http://kaatisanati.blogspot.com/
    sevgiler

    Feyza Hanımcığım şu zımbırtıyı "Lütfen bir robot olmadığınızı kanıtlayın "kaldırırsan daha çok yorum alırsın ciddi anlamda caydırıcı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan hanımcım hobileriniz var.depresyonlara iyi geliyordur zaten :)Yarın için size kolay gelsin.bloglarınızı ziyaret edicem.robot olayını nasıl kaldıracam bilmiyorum.bilginiz varsa paylaşır mısınız?

      Sil
  2. Feyazcım merhaba pazar günün güzel geçtiğine sevindim benim malesef ev işiyle ugrasmaktan canım çıktı cuma günü çamasır makinemde arıza çıktı 2 yaşında bir bebeğiniz varsa anlarsınız halimi bir yıgın çamasır doldu banyo birde eşimin iş kıyafetleride eklenince kaç makine yıka as yıka as derken çok yoruldum dedım bır dusa gireyim kendime gelirim çıkınca uzatayım bacakları dinleneyim dedim ki :) eşimin iş arkadası aradı ailecek oturmaya geleceklerini söledi haliyle bende hemen mutfaga bir telaş kek yap kurabiye yap işim bitti geldiler muhabbetti sohbetti derken hanımı aldıgım kumaşlara bakmak istedi mavili siyahlı çizgi triko bir kumaş vardı çok begendi degaje yaka bir kazak sipariş verdi şimdi kızım uyurken kesimini yaptım yarında dikerim Allah nasip ederse benimde günüm böyleydi canım :))




    Gelelim Şu sinirlendiğim robot olayına anlatacagım lütfen ilk işin onu kaldırmak olsun :)))

    TASARIM ---> AYARLAR --->ARAMA TERCİHLERİ --->Özel robots.txt ?

    [Devre dışı] Düzenle

    Özel robot başlık etiketleri ?

    [Devre dışı] Düzenle

    CANIM BU ŞEKİLDE DEVRE DIŞI BIRAKTIGINDA BİZDE YORUM YAZARKEN ARTIKIN DAHA RAHAT OLACAGIZ :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin günün baya yoğun geçmiş.Mkinenin bozulması hele baya kötü olmuşBenim kızım 2 yaşında değil 16 aylık ama anlıyorum seni.Çocukla bir yandan iş yapmak bir yandan hobilerle uğraşmak baya zor.bu roboy olayı bende dediğin gibi.yine de tekrar düzenledim.inşallah hallolmuştur.teşekkürler ilgilendiğin için.eğer düzelmediyse haber verir misin?

      Sil
    2. sanırım yaptım tasarım -ayarlar-yayınlar ve yorumlarda kelime doğrulamasını göstere hayır dedim.inşallah olmuştur.

      Sil
  3. canım bloğuma sık sık uğrayıp yorum yapıyorsun çok mutlu ediyorsun beni ben senin bloğa erişemedim bayaadır blog kaldırıldı diyordu yanıış bişeyler yaptım herhalde bloğunu çok sevdim blogroolluma da ekliyorum açıkcası bloglar arası kurulan dostluklara çok imreniyorum ama farkettimki ben blogları dolaşıp çıkıyorum yorum bırakmıyorum umarım bizlerde sıkı dostluklar kurabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım yorumun için.bloğumun adını değiştirmiştim.inşallah biz de güzel dostluklar kurarız.çok memnun oldum.

      Sil
  4. aynı yerden sen de yorum denetlemesini kaldırabilirsin sanırım.

    YanıtlaSil
  5. Robot olayı kalkmış Feyza şimdi daha rahat yorum yapılabiliyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum : )