2 Ocak 2013 Çarşamba

Stickerim



Yine yapışkanlı folya başrollerde : ) Kırmızı kanepelerime uysun diye kırmızı yapmak istedim. Farklı boydaki tabaklardan yuvarlaklar kestik.Böyle oldu.

6 yorum:

  1. güzel olmuş sevdim bunları feyzacım ne olarak alıosun bu kestiklerini ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bunun adı yapışkanlı folyo.Kutuları da kapladım bunlarla.o başlığa da bakabilirsin.Kırtasiyelerde,1 milyoncularda,yapı marketlerde bulabilirsin.Aynı kaplık gisi.ancak arka yüzeyi yapışkanlı.O desenleri biz yaptık.Tabkları kullandık bunun için.Çizdik sonra maket bıçağıyla kestik.Yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

      Sil
  2. nasıl yapıldığınızı aşama aşama gösterirseniz çok memnun olacağım

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.İlk olarak kırmızı bir yapışkanlı folyo aldık.6 farklı boyda tabak kullanarak bu şekilleri oluşturduk.yani herbir ay şekli(aya benzediği için böyle diyorum.) 2 tabak çizimiyle oluşuyor.Bir tabakla yapışkanlı folyoya tersinden daire çizdikten sonra bir büyük boy tabakla bu şekli verecek şekilde ve küçük daireyi içine alacak şekilde yeni bir daire çiziyoruz.ve aynı işlemi diğer parçalar için de uyguluyoruz.ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama şekli incelerseniz kolayca anlayabilirsiniz.çok oldu bunu yapalı.o zamanlarda blog açacağımı bilseydim aşamalarını çerkerdim ama maalesef elimde yok.
    kolaylıklar dilerim.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar ben sevdiğim birkaç koreli grubun resimlerini sticker yapmak istiyorum. Dergilerden koreliler pek çıkmıyor. Neyse, resimlerle sticker nasıl yapabilirim? Bilen ve yapan birisi varsa ve anlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum:(kEŞKE YARDIMCI OLABİSEYDİM.

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )