2 Ocak 2013 Çarşamba

Beyaz Tutkusu


İlk olarak şunu belirteyim:Marifetli peri ve Güfte arkadaşlarımdan çok faydalandım.Bloglarında nasıl yaptıklarını detaylı anlattıkları için çok teşekkür ederim.Ben de onların kullandığı boyadan kullandım.Onların anlattığı gibi yaptım.












Bu aralar beyaza merak saldım.Koyu renklerden sıkıldım sanırım.Beyaz insanın içini ferahlatıyor.Avizelerin iskeleti metaldi,beyaza boyandı.Tabloların çerçeveleri Altın sarısıydı,beyaza boyandı.Sehpa krem rengiydi,beyaza boyandı.Saat bordoydu,beyaza boyandı.Kuş kafesi ahşaptı,beyaza boyandı.Fiskos cevizdi ,beyaza boyandı.Kitaplık gül kurusu renginde kaplamaydı,beyaza boyandı.Aslında öncesi ve sonrası yapacaktım ama daha önceki resimleri çekmemiştim.Mobilya olanları 3 kat boyadım.Ama verniklense daha iyi olur..Çünkü küçük bir darbede soyulabiliyor.Ama insanın kendi elinden bir şeyler çıkması çok güzel...

20 yorum:

  1. Ooo ben bunları görmemişim. Elinin değdiğini beyaza boyamışsın ha:) Ellerine sağlık çok güzel görünüyor hepsi. Boya markası ne? polisan matrix mi?

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim sümeyra.evet meşhur polisan matrix...bloglar sayesinde neler öğreniyoruz dimi?

    YanıtlaSil
  3. evet. biraz araştırma sonucu yapılmayacak iş yok gibi... :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuşlar sehpaları sprey boya ile mi boyadın ? bide üzerine dekupaj yapmayı düşünmüyormusun çok güzel çiçekli dekupajlar var elimde mail adresini gönderirsen yollayabilirim sana :) güle güle kullan bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. canım polisan matrix lux x1 dış cephe boyası.sprey değil.rulo fırçayla boyadım.aslında dekupaj düşündüm.ziyarete gelicem : )

    YanıtlaSil
  6. valla bayıldım cesaretinize beyaza bende hayranım evdeki herşeyi beyaz pembe ve kırmızı yapabilirim :D boya bigileri için tşekkürler not ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür edrim güzel yorumunuz için.Baktım herkesler yapıyor,dedim ben de bir el atayım.eh oldu da.Rica ederim.Ben de blogcu arkadaşlardan faydalandım.Hepsi sağolsun : )

      Sil
  7. ben de evimin heryerini beyaza ve pembeye boyamak isterdim başka hiç bir renk olmasın:()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz ve pembe.Masal gibi.Tıpkı nickiniz gibi.Sevgiler...

      Sil
  8. hepsi harika olmuş bende geçenlerde kayınvalidemlerin orda birisi sehpa atıyodu aldım ben bunu değerlendiririm diye ama daha bişey yapmadım :)
    nasıl boyadınız mesela o fiskosu detaylı anlatım postu hazırlamayı düşünürmüsünüz??
    benimde evide herşey beyaz ve gerçekten çok ferah gösteriyo evi.
    sehpamıda beyaza boyayıp kullanmak istiyorum :)
    ellerinize sağlık
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben seni Atölye tuğberk bloğunun sahibine yönlendirmek istiyorum.ben kendisinden çok faydalandım.orada detaylı anlatılmış.ben de zigon sehpalarımı boyamayı düşünüyorum bu ara.hadi bakalım neler çıkacak ortaya.
      Buradan bakabilirsin :
      http://guffte.blogspot.com/2012/04/cilginlik-projesi.html
      sevgiler

      Sil
  9. Mobilyaları boyarken zımpara mı yapıyorsun yoksa direk mi boyuyorsun Benimde yenilenecek fikos ve zigon sehpam var boyanacak Şu sıralar saksılar tepsiler kaşıklıklar falan boyamalara sarmışken bir sorayım dedim...
    Ellerine sağlık bu arada beyaz iç açıcı ferah ferah olmuş...

    YanıtlaSil
  10. Canım direk yaptım ama sırada zigonlar var.onları az da olsa zımparalamak istiyorum.çok kullanılmayacak mobilya ise zımparalanamayabilir.ama zımparalamakda fayda var çok kullanılacaksa.
    çok teşekkürler.kolaylıklar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Canım bunları ne ara yaptın hiç görmemişim ben hepsi harika olmuş bende de beyaz tutkusu başladı . Tv sehpamı boyadım yeni beyaza vernikledim bekliyor şimdi Bir de dekupaj yapıcam inşaallah sonra yayınlarım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. kaplamalara boya tutuyor mu?
    benimde bi tv sehbam var, mobilyacıya gösterdim bu kaplama boya tutmaz dedi
    mdf olması lazım dedi
    yeni alacaktım uyum sağlamıyor diye
    inşallah boya tutuyordur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bEN DE BAŞKA BLOGLARDAN FAYDALANARAK YAPMIŞTIM.Turuncu oda bloğunun sahibesi böyle bir çalışma yapmıştı yakınlarda.Bir bak istersen.Ayrıntılı ve profesyonelce idi.Mdf tabiki daha iyi olur.Ama sürekli açıp kapattığım bir mobilya olsaydı dayanması zor olurdu beki.Şimdilik iyi canım.

      Sil
  13. süper olmuş şu meşhur polisan x1 i ben de denemek istiyorum orta sehpamı boyamak ve de sonra onları raf yapmak istiyorum. Ne çok şey istiyorum değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Denemeni tavsiye ederim.Çok şey istiyorsun ama çok güzel şeyler istiyorsun:))

      Sil
  14. Süper olmuş ellerine sağlık canım. Bende annemin evinin mobilyalarının rengini beyaza boyamak istiyorum ama annem izin vermiyor şimdi memlekette gelmeden yapayım diyorum habersiz :D ama benim evime uzak 1,5 saatlik yolum var boyama aşkı beni hergün götürebilir ama bi başlayabilsem gerisi gelecek :) :) bu arada boyanın fiyatı ne kadar ve ne kadar gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Anneler pek izin vermiyor zaten bu duruma.Bir başladı mı gerisi geliyor gerçekten.12,5 tl ye aldım diye hatırlıyorum.1 kutuyla 3 fiskos boyanır canım.gözünde canlansın diye söyledim.kolay gelsin.sevgiler:)))

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )