29 Mayıs 2013 Çarşamba

Cici teneke kutum

Merhabalar hanımlar
Yine bir teneke kutuyu yeni kimliğine kavuşturdum : )Ben bu geri dönüşüm içini çok seviyorum.Ev kutudan geçilmeyecek yakında ama çok lazım oluyor gerçekten.Zaten arkadaşlara falan da hediye ediyorum.Çok makbule geçiyor.
Teneke kutuyu sprey boyayla beyaza boyadım ;kapağına ve gövdesine bütün olarak peçeleri yapıştırdım peçete tutkalıyla.Bütün olarak peçete yapıştırmayı pek beceremiyorum sanırım.Çok kırışıyor.İdare eder işte beni.En son olarak da sprey vernik uyguladım.Bu kadarcık.
 






Sevgiyle mutlu kalınız...

25 yorum:

  1. Feyza Hanım, ellerinize sağlık, çok cici olmuş. Peçeteyi bütün olarak yapıştırırken kırışıklıkları düzeltmek için peçetenin üzerine bir tane şeffaf dosya koyun, elinize de yumuşak bir bez alın ve poşet dosyanın üzerinden hafif hafif ütüler gibi kırışıklıkları düzeltin, işe yarar. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Bahar hanım: )Ayrıca bilgilendirdiğiniz için de çok sağolun.sevgiler...

      Sil
  2. bence çok güzel olmuş kapağını da mı sprey boyayla boyadınız ?? beyaz puanları nasıl yaptınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler.kapağıda beyaz sprey boyayla boyadım.Kapağındaki de tamamen peçete: )

      Sil
    2. Ayrıca kapağını pembe boyayla boyayıp kaln bir fırçanın arkasıyla beyaz boyaya batırarak puantiye de yapabilirsin canım.

      Sil
  3. ya şimdi kutunun etrafındaki peçetemi yani anlamadım .

    YanıtlaSil
  4. İnanır mısınız aynı kutunun kakaolun olanından bende var ve şu an önümde duruyor boyanacaklar listesinde bekliyor..:))
    Ama birkaç kes peçete dekupajını denedim bir türlü beceremedim. Hep kırıştı ve yırtıldı. Ama sizinkini göründe sanırım sizinki gibi yapacağım çok beğendim çünkü..:))
    Ellerinize sağlık vallahi..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benimki de kırıştı ama napim.her zman düzgün olamayabiiyor.Tekrar tekrar deniyorum o zaman.zaten peçeteyi bütün olarak yapıtırınca kırışıyor.parça olanlarda olmuyor benim.Artık görmek itiyorum senin peçete çalışmalarını da.Çok teşekkürler.

      Sil
  5. Ne güzel düşünmüşsün dışarda bu ufacık kutular pahalı bu sekılde hem ekonomik ve hem de çevre dostu oluruz. Paylaşım için teşekkürler feyzacım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Hem ekonomik hem çevre dostu hem terapi : )sevgiler...

      Sil
  6. Çok şık, şirin bir kutu olmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuşş... benim malzeme dolabımın içi de kaplanmamış teneke kutularla dolu :) bir feyza bekliyorlar sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim peri kızı: )Bir feyza olsa orda yapardı ama siz varsınız yaa: )

      Sil
  8. ooo süper olmuş valla :) çok cici ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  9. Çok hoş olmuş. :)

    Peçeteyi bütün yapıştıracaksanız,

    Zemine peçete tutkalını sürüp, üzerine peçeteyi yerleştirip, onunda üzerine buzdolabı poşetini koyup, elinizle poşetin üzerinde gezdirip iyice yapışmasını sağlayın. Ama peçete tutkalını çok yoğun sürerseniz, peçete ıslanabilir dolayısıyla poşete yapışır yırtılır. Çok yoğun sürmeyin.

    Biraz kuruduktan sonra peçete tutkalını 1 - 2 kere peçetenin üstünden tekrar sürün.

    Kolay gelsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.bunu deniycem bundan sonra.Çok incesiniz.sevgiler...

      Sil
  10. ellerinize saglik. renk,desen,iscilik cok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza: )

      Sil
  11. feyza hanım her zamanki gibi çok güzel olmuş.sizin geri dönüşüm ürünler beni zarara uğratacak galiba.ben marketlerde kutu gözetler oldum .bir şey alıp sepete koyuyorum.eşim hemen''kutusu için aldın dimi diyor''zaten kutulara zaafım vardı .şimdi kendime engel olamıyorummmmm.
    kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. : ))aynen ben de bir şey alacaksam kutusunun işe yarayıp yaramayacağına bakıyorum.zaten eskiden de atmazdım bir şey.çoğu birikmişlerden :)hele yakınlarımın attıkları için öyle üzülüyorum ki....öyle işe yarar şeyler gidiyor çöpe.sizin kutuları da bekliyorum o zaman.bakalım neler çıkacak ortaya.çok teşekkürler.sevgiler...

      Sil
  12. Çok şirin olmuş canım, çok beğendim. ne hamaratsın sen böyle. dur durak bilmeden yapıyorsun her şeyi, imreniyorum sana, ben biraz yavaşım ve tembel sanırım:) hep böyle devam et, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim.Yakında işe geri dönücem okula inşallah.o zaman hiç vakit bulamam heralde.Şimdiden elimdekileri bitireyim bari.inşallah devam ederim arada da olsa.çünkü bana terapi oluyo.Estağfirullah canım.ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Sevgiler...

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )