9 Mart 2013 Cumartesi

Fotoğraf Filminden Kitap Ayracı

Merhabalar efendim,
Üniversitede okurken arkadaşım getirmişti bu ayraçlardan.Hatta sipariş etmiştim ama ne oldu hatırlamıyorum ama bir türlü geçmedi elime.Aradan 7 yıl geçti ve ben bu ayraçlardan yaptım.Baktım ki ihtiyaç ayraçlar...Bir de sevdiklerime ufak tefek hediye de olabilir.Elimde bu kadar vardı eski filmlerden.Babamların evine gittiğimde toplıyacam eski filmleri ve yapıcam inşallah.O zaman daha fazlasını paylaşırım.Fena olmadılar sanki.
 


 
 Bunlardan yapıp paylaşmaya devam edicem inşallah.Mutlu hafta sonları diliyorum...

14 yorum:

  1. Yine çok güzeller feyzacım ellerine sağlık. Fotoğraf filmi yerine kırtasiyeden asetat da alabilirsin, A4 formunda alıp istediğin boyutta kesersin. Bi de ben okuldayken bitki tanıma dersi için topladığım yaprak ve çiçekleri kitabımın arasında kurutup buna benzer bişeyler yapmıştım. şimdi de tam papatya zamanı:) gelincik ve hercai menekşe de çok güzel kuruyo:) aklıma geldi paylaşayım istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seldacım teşekkürler.evet asetat benim de aklıma geldi.olur tabi.ama bu filmlerin yanında delikler var ya.oraları iple süsleyince de güzel oluyo hani: )ebet kurumuş çiçeklerim olsaydı değerlendirecektim ama yoktu.kurutabilirsem yaparım.çok şık olur.Teşekkürler canı paylaşımın için.

      Sil
  2. çok güzel olmuşlar feyzacığım.bazen bende yapıyorum ama işe yaramaz filmleri:) rengini açmak için çamaşır suyu mu kullandın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de eski filmleri kullandım.evet çamaşır suyu : )film işi hoşuma gitti valla.

      Sil
  3. çok hoş olmuşlar ellerine sağlık..;)

    YanıtlaSil
  4. ne kadar güzel olmuş canım, üstelik dönüşüm, değerlendirme, çok ilgimi çekiyor, güüzel şeyleri paylaşmak dileği ile, bana da beklerim. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Handan Hanım ben de çok seviyorum dönüşüü.özellikle elimde olan maleelerle neler yapabilirimi soruyoru kendie.Sevgiler...

      Sil
  5. Gayet güzel olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. Feyzacım bloğuna bir süredir uğramamışım sanırım :) bu ayraçlara bayılıyorum ben inşallah deneyeceğim en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim tekrar hoş geldin.teşekkürler : )

      Sil
  7. artık materyal değerlendirme adına çok hoş br etkinlik olmuş ben de yaptırabilirim ellerinize sağlık severek takip edeceğim benim de bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim size.değerlendirmek çok güzel.ben de sizi ziyaret edicem inşallah.evgiler...

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )