30 Mayıs 2014 Cuma

Anahtar şeklinde anahtarlık

Merhabalar herkese
Hayırlı cumalar efendim.Cumanın bereketi hepinizin üzerine olsun.Maşallah pek de bereketli bir gün.Şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda.Karanlık bir hava.
Kayınvalidemler ne zaman gelse hava yağmurlu oluyor.Onların hoşuna gidiyor, çünkü Mersin'den geliyorlar.Serinliyorlar burada.Kızım bu sefer de babaannesi,dedesi ve halasıyla eğlenece.Hadi yine şanslısın yumurcak:))
Vintage bir anahtarlık var postumda.Kendi kesimimiz olan anahtarlığa mumla eskitme uyguladım.İki kişilik bir anahtarlık oldu.Yeni evlenen çiftler için romantik olur herhalde:)


Sevgiyle..

9 yorum:

  1. CANIM BEN İŞTEN ÖNCE MUTLULUĞA BAKARIM :))AĞZINIZIN TADI DAİM ŞEKERLİ OLSUN...KUZUYUDA ÖPÜYORUM SEN BENİMDE GÖNLÜMDEKİ KIZIMSIN...ELLERİNE SAĞLIK ANAHTARLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ DUALARIMLA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin ablacım.Allah razı olsun.Destağin için çok teşekkürler.
      Dualarımla...

      Sil
    2. feyzacığım çok beğendim anahtar şeklindeki bu anahtarlığı.boyaması süper olmuş.her ikinizinde ellerine sağlık.

      Sil
    3. Teşekkürler Alanay abla:)
      sevgiler...

      Sil
  2. çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. çok şık bir tasarım olmuş. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Vavvv... Çarpıcı, romantik, kışkırtıcı hatta. Pinledim haberin olsun. Yani Pinterest'e link verdim. Herkes görmeli bu güzelliği. Senin bu yaratıcı tasarımların yok mu.. Sayende ben yaklaşık 6 aydır girmediğim hobi odama gidiyorum. Hem de koşa koşa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinle Gülsüm abla.çok sevinirim.öyle güzel yorumlar yazmışsın ki hem çok notive oldum hem de çok mutlu oldumsenden bunları duymak inan çok keyif verici.ben senden o kadar esinlendim ki çalışmalarımda.Sana biraz da olsa katkıda bulunabildiysem çok onur duyarım.zaten yollarını gözlüyordum bloglar arasında.sonunda çıktın ortaya:)Allah razı olsun senden.
      muhabbetle.

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )