4 Mayıs 2014 Pazar

Ahşap kalp kapı süsü

Merhabalar efendim
Bir baktım arşivde bu kalp kapı süsü duruyor garip garip."Ben seni yayınlamadım mı?" dedim.Hemen kaptım paylaşmak için.Üzerindekiler hamur kabartma.Eşim kıl testereyi ilk aldığında kontrplaktan kestiğimiz ilk obje.elimizde mdf yoktu o anda.Ama meraklıyız.Ne kessek derken, evde değerlenir diye bekleyen bu parçayı kalp şeklinde kesiverdi eşim.Antik eskitme ve uyguladım.En sevdiğim eskitme.Bu aralar da yağlı boya eskitme deniyorum.Ama kuruma süresi uzun olduğundan henüz vernikleyemedim objelerimi.Paylaşmak için sabırsızlanıyorum sizlerle.
Ben bu işin eğitimini almadım.Bazıları belki "Profesyonelce bu işi yapanlar varken sana ne oluyor." diyor olabilirİsterdim ki profesyonelce birinden kursunu alsaydım.Ama vakit malum.Zaten iki yıllık iznimde geliştirdim kendimi en çok.İnternetten izleye izleye,okuya okuya sizlerin sayesinde bu vaziyete gelebildim.Daha da geliştirmem lazım kendimi.Farkındayım ama isteğim ve gayretim var.Sizler de biliyorsunuz bunu..Sağolsun çok destekleyen arkadaşım oldu.Buradan da destekleyen blogger dostlarım var.İyi ki varsınız.Ama istiyorum ki yorumlar bırakın,eleştiri veya beğenilerinizi sunun.Daha önceleri daha çok yorum alıyordum.Neden yorumlarım azaldı bilemiyorum.Bir kusurum mu oldu acaba diye merak ediyorum.Naçizane duygularım efendim.Herkes beğenmek zorunda değil elbette.Ama beğenenler varsa bilmek isterim:)
Sevgilerimi sunuyorum.





18 yorum:

  1. Merhaba, :)

    Kapı süsü harika görünüyor, ellerine sağlık.

    Yorumlar konusunda düşüncem şudur ki, artık bir çok blogger paylaşımlarını facebook instigram gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor. Oralardada yorum olmuyor açıkcası, beğen butonuna basmakla geçiştiliyor çoğu zaman. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar:)sizden bu güzel yorumu duymak sevindirici.Çok teşekkür ederim.Artık bir face sayfası açayım olmazsa:)

      Sil
  2. ellerine sağlık harika olmuş cnm çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  3. Yine harika bir iş çıkarmışsınız ellerinize sağlık.Kabartmaları hamurlamı yaptınız değişik duruyo.Bende hoşgeldiniz yazmayı düşünüyorum ama neyle yapacağıma karar veremiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum.hamurla yaptım ben.mdf de olur tabi.

      Sil
  4. çok güzel ve romantik olmuş canım ben de kursa gitmedim yağlı boyayı terebentin veya keten yağıyla inceltirsen bir hafta yerine bir iki günde kuruyor.yorum konusuna da kafanı takma ara ara azalma oluyor sen bu güzel çalışmalarını paylaşmaya devam et lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım bu ayrıntı için.Desteğin için de ayrıca teşekküler.Sevgiler..

      Sil
  5. beğenilmez mi bu güzellik çok güzel olmuş feyzacığım.
    son zamanlarda blog dünyasında bir durgunluk var ki buna bende dahilim.mevsimsel geçişmidir nedir bilemiyorum geçecek inşallah.
    bloga başladığından beri neler yaptığını ve ne kadar ilerleme gösterdiğini biliyor ve çok takdir ediyorum.o yüzden sıkma canını ve kesinlikle devam :)

    YanıtlaSil
  6. Çook hoş ve romantik,ellerine sağlık Feyzacım:))

    YanıtlaSil
  7. canım ne güzel sen devam ediyorsun ve harika şeyler çıkıyor ortaya
    bu da muazzam olmuş
    burası senin alanın ne istersen onu paylaşırsın 'bu profesyonelce olmamış' demek kimin haddine
    sen içinden geldiği gibi paylaş tatlım
    başlamak isteyenlere de ilham olur
    çok çok güzel olmuş emeğine sağlık, bende bu yakınlarda başlarım artık boyalarım boynu bükük kaldılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım:)Aslında sen de ahşap boyamada güzel işler çıkardınbence devam et.boynu bükük bırakma boyalarını:)desteğin için de çok teşekkürler:)

      Sil
  8. Çok hoş olmuş, ellerine sağlık, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  9. Evet Alanay abla bir durgunluktur gidiyor:)SÜREKLİ YORUM BIRAKAN ARKADAŞLARI GÖREMEZ OLDUM.iÇLENİYORUM AÇIKÇASI.BIKKINLIK FALAN MI VERDİM DİYE.SENİN DESTEĞİN ZATEN ÇOK BÜYÜK.ALLAH RAZI OLSUN.SIK GİRMİYORSUN AMA BİR GELDİN Mİ HER BİR POTUMA GÜZEL YORUMLARINI BIRAKIYORSUN.
    SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  10. Harika olmus feyza hanim begeniyle,ilgiyle ve takdirle takipcinizimsevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gulalp.Beğenmenize sevindim
      sevgiler...

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )