8 Mart 2014 Cumartesi

Strafor ve duvar kağıdından duvar dekorasyonu

Günaydın hanımlar
Yine bir cumartesi sabahı...Hava açık değil,hatta biraz kasvetli ama olsun.Temizlik derdi,iş stresi yok.Temizliğimi dün okuldan geldiğimde yaptım çok şükür.İnsanın cumartesi günü temizlik yapma derdinin olmaması ne güzelmiş valla.Duyan da bu kadın temizlik sevmiyor mu diyecek:)Sevmem mi?O temizlik kokusunu burnuna çekmek zevk aldığım hallerden birisidir.Ama bir an önce o temizliği aradan çıkarıverelim diye bakarız.Hele ayak altında bir yumurcak varsa işiniz daha da zorlaşır.Hem dışarıda çalışıp hem diğer işlere yetişip bir de araya hobilerimizi sokmaya çalışmak gerçekten güç gerektiriyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağlık versin de hepsi hallolur değil mi dostlar?
Gelelim çalışmamıza:
Duvarlarınız boş kalmasın istiyorsanız,sık değişimi seviyorsanız pratik bir şekilde tabolar yapabilirsiniz.Strafor ve duvar kağıdı.Daha önce bir tane paylaşmıştım.Aynı duvar kağıdından.Üçledim bu tabloları.Üçü bir arada.Farklı duvar kağıtlarıyla daha güzel olabilir.Zevkinize göre.Herbiri farklı desenlerde olabilir.




Herkese güzel bir cumartesi dilerim.

11 yorum:

  1. Ellerinize sağlık Feyza hanım. Bunlar pano olarak da değerlendirilebilir herhalde, strofor olunca renkli raptiyelerle fotoğraflar falan iliştirilebilir üzerlerine. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum Esra hanım.Pano olarak çok şık olurRengarenk notluklar da olabi,lir:)
      Çok teşekkürler.

      Sil
  2. çalışıp herşeye yetmeye çalışan biri olarak nasıl hak verdim anlatamam bugün ben de evdeyim ya cumartesi temizlik derdi de yok etaminimi işliyorum da birazdan saç boyatmaya gidip geleceğim o bile zor geliyor..temizliğe gelince bittikten sonra çok hoş o keyfi yaşamak gelgelelim temizlik yapmak benim için bir işkence isteyen sevmiyor desin ne yapalım ben de drum bu gerçekten yapmayı değil zevkini sürmeyi seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım.O keyfi sürmek çok güzel de.2 gün sonra tekrar batıyor ya etraf deli oluyorum:)
      Çok teşekkürler canım.

      Sil
  3. ÇOK GÜZEL BİR FİKİR FEYZA HANIM BU FİKRİ HAYAT GEÇİRMİŞSİNİZ BİR DE HOBİLERİM OLMAZSA İNANIN NEFES ALAMAM BEN İYİKİ VAR İÇİMDEKİ BU HEVES:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçirdim canım.Çok teşekkürlerDediğin gibi hobiler olmasa zor nefes alırız:)Teşekkürler.

      Sil
  4. bu arada eline sağlık cnm kaıdın deseni de çok hoş ..sevgiler

    YanıtlaSil
  5. temizliyi her kes sevir ama temizlik etmeyi kim sevirki? bizde de eledi/ qizim,yemek,isler de bir yandan/ yorucu olur/
    tablolarin da cok guzel/ ellerine sa[lik

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Esracım ve Aynurcum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. bu fikirden yola çıkarak neler yapılır neler...çok şık yine.hem tebrik ediyorum hem ellerine sağlık diyorum feyzacığım.

    YanıtlaSil
  8. Aynen Alanay abla.Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum : )