20 Temmuz 2013 Cumartesi

Beyaza Boyadığım Fiskosumda Değişiklik

Merhabalar efendim
Hanımlar ramazan nasıl gidiyor?Bizim evde ramazan güzel geçiyor.Kızım bile akşam yemeklerini daha fazla yemeğe başladı.Ramazanın bereketinden olsa gerek.Ramazanda yer sofrasında yemek yemek istedi eşim.Ben de onun istediğini yaptım.Yer sofrasını Ayşe çok sevdi.Fır dönüyo sofranın etrafında akşam yemeği boyunca.Herşeyi istediği gibi el atabiliyor.Döküyor,saçıyor..Biraz meşakkatli geçse de yemek vakitleri biz memnunuz halimizden:))
Gelelim çalışmama.Daha önce beyaza boyadığım fiskosum vardı.Eskitme yaparak değişiklik yaptım üzerinde.Antik eskitme uyguladım çikolata rengi antiquenle.
 
 Öncesindeki resmi internetten buldum.Ben çekmemiştim eski halini.Buna benziyor zaten.
 
 
Sade beyaz hali
 
Eskitilmiş hali







 
Benden bugünlük bu kadar dostlar.Sevgiyle kalınız.
 

34 yorum:

  1. Arada değişiklik gerçekten hoş oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun.teşekkürler:)
      sevgiler..

      Sil
  2. ELLERİNE SAĞLIK NE KADAR GÜZEL OLMUŞ:)YENİLENMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN...GÜZEL KAHVELER İÇİN ÜZERİNDE ...RAMAZAN ÇOK GÜZEL GİDİYOR ELHAMDÜLİLLAH HAYIRLI İFTARLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla teşekkür ederim.gel beraber içelim:))inşallah hep güzel geçer rmazanımız.
      sevgiyle...

      Sil
  3. Çok hoş olmuş, ellerinize sağlık Feyza hanım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık.çok güzel olmuş Feyzacigim...

    YanıtlaSil
  6. feyza abla çok güzel olmuş eline sağlık, nasıl boyuyosunuz böyle büyük mobilyaları :)) Biz annemle balkonda duran banklarımızı boyayalım dedik, tek kelimeyle rezil ettik, sonları çok acı oldu, bodruma atıldılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşracım çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim.canım benim de ufak tefek pürüzleri kaldı ama eskitme baya kamufle ediyor hataları.nasıl boyadın da olmadı bilmiyorum ama becerin vbarsa yılma derim.bankların sonu kötü olmuş:)Allah'tan çöpe gitmemişler.Demekki hala bir ümit var:))

      Sil
  7. çok güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  9. Üzerine dekupaj yapmayı düşünmüyor musunuz? ;)

    YanıtlaSil
  10. harika olmuş.beyaz zaten çok yakışıyor mobilyaya.senin ellerin değincede bambaşka olmuş.güle güle kullan sevgili feyza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Alanay abla.beğenmene sevindim.sevgiyle..

      Sil
  11. canikom ellerine sağlık farklı bir hava katmışsın yine.bende komidinimin 2 katını daha beyaza boyadım fena kötü görünüyor.sanırım 6 katda kapanır.olmazsa 4. katı ponponlarla yapacağım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimkiler de hemen kapanmamıştı canım.4-5 kat boyuyodum.ponponla da zor olur heralde.Allah kolaylık versin.Beğenmene sevindim canım.teşekkürler:)

      Sil
  12. Merhaba.Sitenize yeni üye oldum.Dolu dolu içeriğinizi çok beğendim.Boyama işinde size soracağım bir sorum vardı.Hangi boyayı kullandınız ahşabı boyarken?Mutfak masamı beyaza boyamak istiyorum,ancak sonrasında kullanışlı olur mu bilmiyorum.Üstüne gıda maddeleri koyacağımdan dolayı güvenilir bir boyar arıyorum.Ayrıca çarpmalara karşı dayanıklı olması lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.Haklısın canım.Benim sürekli kullandığım bir sehpa değil yani.Dekoratif.
      Ben polisan matrix lux x1 antiaging boyasını kullandım.4 kat boyadım rulo fırçayla.Daha sonra vernik yapılması gerekiyor daha kullanışlı olsun diye.

      Sil
  13. eskitmeyi nasıl yaptınız bende boyadım da beyaza ama eskitme yapamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaza boyadıktan sonra antiquen eskitme boyası sürdüm fırçayla istediğim yerler.İstediğim koyuluğa göre ıslak mendille sildim.en son da vernik.

      Sil
  14. eskitmeyi nasıl yaptınız bende boyadım da beyaza ama eskitme yapamadım

    YanıtlaSil
  15. bende bu ara taktım beyaza herseyı beyaza boyuyorum eskı mermer sehbayı bıle sıteme beklıyorum bakalım sehbalarım nasıl olmus sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele eskileri boyamak ne zevkli değil mi?

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )