26 Kasım 2014 Çarşamba

Çocuk odası için diktiğim perde

Herkese hayırlı geceler
Eveett  arkadaşlar.Ancak gece fırsat bulabildim.Bir iki kelam edip gidivereyim:)İnşallah herkes huzurlu,mutlu günler geçiriyordur.Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın:)
Dikiş...dikiş...Sanki çok beceriyormuşum gibi ürekli dikiş yapıyorum:)Sırada bekleyen kırlentler,nevresim takımları...Yenilik iyidir diyerek ya yeniliyoruz ya da kılıfına uydurmaya çalışıyoruz.Malum taşınalı 2,5 ay oldu ama hala yerleşme devam ediyor.Eksiklikler tamamlanmaya çalışılıyor.Çok şükür Elimizden az buz geliyor da yapıyoruz.Yoksa her biri ayrı bir masraf,ayrı kafa yorma.
Kızımın odaındaki halı bu renklerde olduğu için perdeyi de ona uygun seçmeye çalıştım.Aslında hayalimdeki perde değildi ama imkanlar kısıtlı olunca ne bulursa uyan onu alıveriyoruz.Çok çeşit yok açıkçası buralarda.Bu duck kumaş da birkaç yıl önce çıkanlardan sanırım.olsun ,napalım?

Becerdim galiba:)Ne dersiniz?






Tatlı uykularınız olsun efendim:)


12 yorum:

  1. Canlı renkleri sever çocuklar,iyi yapmışsınız.Güle güle kullansın kuzu.Ben de English Home a çocukların odaları için perdelik tül ısmarladım.İnşallah gelince dikeceğim.2.5 ay azmış,benimkiler 2-3 yıldır uyduruk bir güneşlikle idare ediyorlar(benimki ayrı bir ihmal tabii :))Boşverin can sağlığı olsun gerisi boş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Sizinki baya uzun zaman almış:))Olsun .insan bazen hiçbir şeye eyetişemiyor.Sağlık olun.Dikme fiyatı da içinde oluyor English homede.
      Çok teşekkür ediyorum:)

      Sil
  2. Perde dikmek hiç kolay bir iş değil gayet güzel olmuş,bir önceki postta yayınladığınız yastıkların desenine bayıldım çok şık ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten uğraştırıcı bir işmiş Mehtap hanımcım:)Yastıklar için de teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim.Teşekkürler:)

      Sil
  3. çok güzel işler yapıyorsun ellerine sağlık renklerde desenlerde cıvıl cıvılar güle güle kullan:)canımsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler abla:)Motiven için sağol:)

      Sil
  4. Perde dikmek beni aşan bir durum,maşallah sana benim çok güzel de dikmişsin ellerine sağlık Feyzacım.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok daha güzel işler yapıyorsun maşalalh:)Çok teşekkürler Demetcim:)

      Sil
  5. Ellerine sağlık. 2,5 ay daha yeni sayılır. ben taşınalı 6 ayı geçiyor, hala sürekli dolaplar yer değiştiriyor gözüme bir sürü eksik görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik hiç bitmiyor gerçekten.Sürekli bir şeyleri yenilemek ve değiştirmek istiyor insan.Kolay gelin size de.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  6. Gayette güzel oluvermiş. Güle güle kullansın kızınız.
    Dilek

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum : )