15 Eylül 2014 Pazartesi

AHŞAP BOYAMA DOSYALIK VEYA KLASÖRLÜK

Merhabalar herkese
Taşınma telaşım var demiştim.Telaş iyice büyüdü:(Evi badana yaptık,bir güzel temizledik.Taşımacıyı ayarladık derken eve gittik bugün,evin içi afedersiniz lağım kokuyor.Araştırdık soruşturduk sitenin genelinde varmış.Pek bi çözümü de yok.Eşim zararın neresinden dönersin kardır diyerek merkezden bir yer bakalım dedi.Bana kalsa belki razı gelirdim ama o öyle bir teklifte bulununca düşünmeden edemedim.Çok zor arkadaşlar.Bu raddeye gelip vazgeçmek.Sinirimden ağladım.Başım ağrıyor.Fark etmediniz mi daha önce derseniz,kokuyu aldık zaman zaman ama temizleyip badana yapılırsa gider dedik ama yok.evin tümünü arıyor koku.Özellikle bazı vakitler.Bilemiyorum artık.Hakkımızda hayırlısı.Sizin de kafanızı şişirdim kusura bakmayın.Ama teselli işte.
Geçenlerde blogger arkadaşlarımızdan Elif Uslu nam-ı diğer peri kızının elişleri benden bir klasörlük istedi.Evalarını koyacakmış içine.Ben de ona da danışarak kendi tasarladığım klasörlüğü yaptım.Eşim kesti ben biçtim:)
İyi günlerde kullan Elifciğim:)






12 yorum:

  1. Aa e ne olacak şimdi Feyza bir dahamı taşınılacak:( tüh yaa ne talihsizlik olmuş, hakkınızda hayırlısı..
    dosyalık çok güzel olmuş, benimde elimde var iki tane kızlarıma boyamak için söz verdiğim ama işlerden sıra gelmediği için bekleyen..
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Çok kötü bir durum gerçekten, Allah yardımcınız olsun taşınmak zaten zor iş üstüne bir de böyle problemler :(
    Dosyalık çok cici olmuş, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  3. Dosyalık pek şirin olmuş Feyzacığım güle güle kullanılsın. Allah yardımcınız olsun taşınma işlerinizde, inşallah kısa zamanda bir çözüm bulabilirsiniz. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. dosyalık süper olmuş ellerinize sağlık bende taşınma arefesindeyim neyaparım bilemiyorum ama senin için zararın neresinden dönersen kardır öyle düşünmek lazım bence Allah kolaylık versin selametle

    YanıtlaSil
  5. çok çok geçmiş olsun feyza..klasörlük harika olmuş..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. sonrasında daha çok sıkıntı yaşamamak için başka bir ev bakma imkanınız varsa onu değerlendirim derim. şimdiden kolaygelsin.
    çalışma çok sevimli olmuş, elinize kolunuza sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş :) ellerinize sağlıkk

    YanıtlaSil
  8. Hay aksi ! Epey masraf ve emek vermişsiniz ama devamlı öyle kokuda da yaşanmaz ki. O koku devamlı varsa ve giderilemiyorsa hastalık kaynağı haline de gelir. Başka ev bakmanız daha hayırlı olur.
    Dosyalık çok sevimli olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. merhaba feyzacığım.ev konusuna çok üzüldüm ama inan daha başında bu işi halletmek daha iyi.sağlıklı değil her şeyden önce.zarar ama en iyisi azından dönmek.klasörlük çok şık olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için.O evden vazgeçip başka eve taşındık.Çok şükür ufak tefek şeyler kaldı.
    Dosyalık için de çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Feyzacim postunu yeni gördüğüm için çok özür dilerim. .. Ellerine kollarina saglik canim arkadasim. Atolyemin bastaci oldu klasör. Ev problemi de insallah cozulmustur. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah canım.ne mutlu bana severek kullaniyorsan.çözüldü çok şükür. Sevgiler..

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )