18 Haziran 2014 Çarşamba

Ortanca dekupajlı tepsi(peçete tekniği)

Merhabalar:)
Dışarısı öyle sıcak ki...Gündüz havanın kapalı olmasına aldanıp dışarıya çıkma gafletinde bulunduk.Biz çıkar çıkmaz kapalı olan hava birden güneş açıverdi.Çıktık artık deyip yürümeye devam ettik.Ama piştik.
Evimiz de pek serin şükür ki.Allah dışarıda bu güneşin alnında iş güç yapanlara yardım etsiz.Zira çok zor.
Ortancalar pek güzel değil mi?Okuldan bir arkadaşım bu sevdiği peçeteyi getirdi ve benden bu peçeteyle dekupaj edilmiş bir tepsi istedi.Ben de tamamladım şükür.Bu arada tepsiyi de eşim kesiti.MAHARETLİ VESSELAM:)




SELAMETE DOSTLAR..

9 yorum:

  1. ne güzel olmuş eşinin maharetine diyecek yok doğrusu mesleği bu mu diye merak ediyorum çok usta...o peçeteyi getiren arkadaşa söyle bana da getirsiiiiiiiinnnnn çok güzelmiş bayıldım.senin ince zevkin de birleşince harika bir tepsi çıkmış ortaya cümleten ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Züleyhecım çok teşekkürler güzel yorumun için:)Çok naziksin.Eşim sınıf öğretmeni canım.oyuncak yapmak için aldı makineyi ama ilgi dekoratif objeler yönünde olunca.Buna yöneldik.

      Sil
  2. Feyzacım çok cici çok ellerine emeğine sağlık, bak geçen bir çalışma gördüm sen geldim aklıma fotoğrafının linkini koyuyorum buraya sana fikir olsun canım,çok öpüyorum,sevgiler..
    http://i62.tinypic.com/10f6ped.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir için de beğenin için de teşekkürler canım:)Çok sağol.

      Sil
  3. eşininde seninde ellerine sağlık zarif ve güzel.peçeteyi bende çok beğendim. :)

    YanıtlaSil
  4. Feyzacım ben bu tepsiye bayıldım:)aynı peçeteden bulsan kaça yapardın benim için acaba:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum : )