7 Haziran 2014 Cumartesi

Mutfak için karatahtam

Merhabalar herkese
Güzel bir cumartesi olun efendim hepimiz için.Ama birçoğumuz için öyle değil sanırım.Farklı illerimizden gelewn su baskını haberleri bizleri üzüyor elbette.Hepsinin Allah yardımcısı olsun.Gerçekten sürekli yağan bir yağmur var.Sanki Haziran ayında değiliz.Neler oluyor böyle?
Sabah kayınvalidemleri yolcu ettik.Hayırlısıyla varsınlar inşallah Mersin'e.Gezma fırsatımız olmadı hava şartlarından dolayı ama güzeldi yine de.Yoruldular burada Ayşe ile uğraşmaktan.Teşekkür ediyoruz tüm emekleri için onlara.Sağolsunlar:)
Gelelim kuru fasülyenin faydalarına:))
Efendim farklı ürünler ortaya çıkarmayı seviyorum.Bu sefer eşimle bir karatahta çalıştık.Güzel bir ürün ortaya çıktı.Kurabiye adamları seviyorum ve bir ürünümde kullanmak istiyordu.Bu tahtada kullanmak nasip oldu.Tahta 8 mm mdf.Üzerindeki objeler 3 mm mdfden kesildi.Objelere dekupaj yaptım.İnşalalh yeni evimin mutfağında kullanılmayı bekliyor.
Hadi bakalım benden bu kadar:)
SEVGİLERİMLE...






11 yorum:

  1. çok sevimli olmuş Feyzacığım ah o yeni evim olunca kullanırım çalışmalarım bazalarım doldu taştı hala kullanacak bir evim olmadı.Artık sığmayanları kirada olduğum evde kullanıyorum.İnşallah en kısa zamanda hayallerimiz gerçek olur.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım.Allah herkesin gönlüne göre ev nasip etsin:)Çok haklısın hep bekliyor çalışmalar.Bakalım artık.Çok teşekkürler
      sevgilerimle...

      Sil
  2. Ayyy... çok güzel olmuş. Ben iki tane yazı tahtası çalışmıştım . Onları kızlarıma verdim. Henüz kendim için yapamadım. Bak iyi ki hatırlattın. Hemen listeme alayım. İşin komik tarafı ne biliyor musun, Tahta yok ama bir kaç gün önce tebeşir aldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızların güle güle kullansın Gülsüm abla:)Çok hoşsun.tebeşiri gördükçe aklına gelsin o zaman.bekliyoruz karatahtayı:)

      Sil
  3. Çok guzel, ellerine saglik, kurabiye adamlar da cok sevimli olmus. Insallah en kısa zamanda Allah gonlune gore bir ev nasip etsin de iyi gunlerde kullan. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Esracım:)inşalalh bakaılım.hepimize nasip olsun.
      sevgiler...

      Sil
  4. Çok sevimli olmuş, ne hoş detaylar yapmışsın ! Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler nowacraft.Beğenmene sevindim:)

      Sil
    2. Teşekkürler Nowacraft.Beğenmene sevindim)

      Sil
  5. siz ailece aştınız valla .süper olmuş tahta.kurabiye adamlarda çok şirin.sherk filmi geldi aklıma hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Sağol.Alanay abla:)Estağfirullah.heüz aşamadık ama aşarız inşalalh:)

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )