26 Aralık 2013 Perşembe

Not defterimi kapladım

Merhabalar hanımlar
Kötü bir grip yakalamış durumda çekirdek ailemizi.Resemen süründük dün akşam.Çok şükür düne göre bugün iyiyiz.Daha hayatımda böylesini yaşamadım desem...Sağolsun eşim biraz daha iyiydi de bizle ilgilendi.Sonra ben biraz kendime geldim.İlgilenme sırası da bana geldi.Çocuk varken o kadar zormuş ki yatacak derecede hasta olmak.Ayşe doğduktan sonra dah sık hasta olmaya başladım.Kızım iki yaşına kadar anne sütü almasına rağmen o da sık hasta oluyor.Ne yapmamız lazım bilen varsa buyursun.Bu süreçte neler yapmalıyız?Bitkisel önerileri olan var mıdır?
Eveet...Ben defter kaplama işini çok sevdim.Bu da sene başında kapladığım not defterim.Okulda çok yardımcı oluyor bana:)
Keçe baykuş çalıştım ilk defa.Keçe işini de sevdim.Artık bir penye kumaşla kapladım.Üstünü de elimdeki malzemeye ve zevkime göre süsledim.

 





 
Baykuşum siszi öper:)
Sevgiler...

24 yorum:

  1. Keçe ile uğraşmak çok zevkli;)
    Defteriniz de neşeli olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Cok gecmis olsun feyza hanim.grip zor cocuklu grip olmak daha zor :) bogaz agrisi varsa balla limon yapiyorum ben.birde balli limonlu ihlamur ilik dus birde uyuyunca ohh miss.bu arada deftere bayildim.hic kece yapmadim ama cok merak ediyorum.umarim yapabilirim.saglikli gunler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bahar hanım.önerileriniz için teşekkürler:)
      keçe zevkli bir uğraş gerçekten.Size de tavsiye ederim.sevgiler...

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun canım benim ailecek hasta olunca kötü oluyor baya :(
    Ben kızım hasta olmasın diye genelde ayva-elma-minik bi parça tarçın kabuğu bi kaç karanfil kaynatıyorum. balla tatladırıp biz bile içiyoruz, gripten hastalıktan koruyor gibi. Bi dene istersen ne de olsa doğal :)
    Defterine bayıldım, bende 2014 ajandamı kaplarım artık :) güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.onu da bir deneyim.eminim çok lezzetli olur.
      sevgiler...

      Sil
  4. ellerine sağlık harikalar yaratmışsın yine:)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık çok şirin :)

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun.. defter çok güzel olmuş ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun Feyza hanım bende aynı durumdayım kötü bir virüs var galiba.Ben ıhlamur bal ve limonla boğazımı biraz yumuşatıyorum sizede tavsiye ederim.Defterde çok şık olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mehtap hanım.size de geçmiş olsun.
      sevgiler.

      Sil
  8. Geçmişler olsun Defterin çok tatlı olmuş
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  9. Çok şirin bir defter olmuş. Elinize sağlık.
    Sık sık hastalanmamak için bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekli sanırım. Bunun için en iyi yöntemlerden bir tanesi ise, zencefil. Ben de zencefili kullanmayı keşfettikten sonra faydalarını anlatan bir yazı yazmıştım...
    http://evimdekimutluluklar.blogspot.com/2012/11/zencefil.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
      sevgiler.

      Sil
  10. Feyzacım bayılıyorum baykuşlara,gamlı falan değiller artık baya sevimliler değil mi:)defterin de muhteşem olmuş,maşallah sana arkadaşım..

    bence bu hastalık işi biraz bünyeyle alakalı..ben hemen hemen hergün kızımın açık havada bir süre geçirmesini sağlıyorum,ve bunun çok iyi geldiğini düşünüyorum.pekmez,bal,ceviz,fındık,bol meyve,taze sebzelerden günlük yapılan çorbalarve yemekler,haftada iki kere balık,her gün bir kaşık balık yağı,ıhlamur ve elbette sınırsız anne-baba sevgisi benim sağlık reçetem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel öneriler bunlar.En çok da sınırsız sevgiyi tuttum:)
      teşekküler canım.

      Sil
  11. öncelikler geçmiş olsun, bu arada hastalık kol geziyor. bağışıklık sistemini mümkün olduğunca sağlam tutmalı. akşamları elma, kabuk tarçın, karanfil, ayva çekirdeği kaynatıp ocaktan aldıktan sonra içine ıhlamur ekleyip demlendiriyorum. sabahları bal ve zencefil karışımı yada keçiboynuzu pekmezi...yemeklerin yanında taze sıkılmış narenciye suları yada bol limonlu salata,...kısacası doping:)) bu arada defter çok hoş olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo maşallah.Ne güzel hepsini yapabiliyorsan.
      canım çok teşekkürler:)

      Sil
  12. öncelikle çok geçmiş olsun feyzacığım.bu hastalık geldimi uzun süre gitmiyor.aman dikkat.geçen yılda böyle olmuştum ve propelise başlamıştım ki beni ayağa kaldırıp migren mide tırnak vb rahatsızlıklarımı büyük ölçüde tedavi etmişti.biraz pahalı olduğundan bitince almadım ihmal ettim vs.hazirandan beri kullanmıyorum ama şimdi pişmanım.yarın kargom gelecek.tamamen doğal olup Rabbimin mucizesi olan bu şifayı önce araştırp sonra kullan derim.
    defterin şahane olmuş.güle güle kullan.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Alanay abla.EAşim arıcı aslında.Bulur banaNasıl kullanıldığını bilmiyorum.Sen bilgi versen biraz:)))Hala hastayım biliyor musun?Migren+sünizit mahvediyor beni.
      Sevgiler.

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )