19 Haziran 2013 Çarşamba

Pasta standı boyama

Merhabalar hanımlar
Yoğun bir günün ardından merhabalar blogger dostlarım ve değerli takip edenlerim :))Biliyorsunuz artık başladı iş hayatı benim için.Öğlene kadar okuldaydım kızımla birlikte : ))Ardından misafirlerimizle birlikte güzel bir piknik yaptık.Bolu ile Düzce arsında güzel bir mesire alanı var.Kiminiz bilir.Tokadi Hayrettin Hazretleri'nin türbesinin bulunduğu doğa güzellikleriyle göz dolduran,mis gibi bir havası olan,keyifli vakit geçirebileceğiniz ,hoş bir mekan...Uğrayıp beni anarsanız sevinirim sevgili dostlar:))
Eveeet sıra geldii ne yaptığıma.Sanırım güzel bir şey yaptım ben.Siz de bakın :)))Pasta standı boyadım.Hem de cupcakeli.Bilgisayardan çıktısını aldığım resimleri dekupaj tutkalıyla resmin ön yüzü standımızın ön yüzünden görünecek şekilde cama yapıştırıyoruz.Kuruduktan sonra da beyaz folk art animals cam boyasıyla 3 kat boyadım.Tabi boyamalar arasında kuruması için birkaç saat bekledim.Bu boyayı verniklemek için 21 gün geçmesi gerekiyor.Çünkü ancak tam olarak kuruyormuş.Sonrasında vernikleyebilirsiniz.Şimdi daha zevkle kullanabileceğim bir standım oldu.
Sizler de bu değişikliği tavsiye ederim arkadaşlar.Hoşçakalın:)))
Sizleri görsellerle baş başa bırakıyorum:))))
 









24 yorum:

  1. ay ne güzel ne şeker olmuş...marifetli arkadasım..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel eline sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Canım harika olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle emeğine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Cok guzeeel eline saglik :)

    YanıtlaSil
  5. muhteşem görünüyor... elleriniz dert görmesin..

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık Feyzacım... çok güzel görünüyor :))

    YanıtlaSil
  7. feycacım ellerine sağlık...çooook güzeller hepsi:)

    YanıtlaSil
  8. feyzacım haayırlı kandiller cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Merhablar bloğunu yeni keşfettim.. ahşap boyamaların geri dönüşüm projelerin harika, benimde yeni taşınacagım evim için bu tarz düşüncelerim vardı iyi oldu seninle tanışmak.. Ahşap ve teneke kutuları boyama konusunda senden öğrenecegim cok şey var. inşallah benden yardımlarını esirgemezsin diye düşünüyorum.. :)) Hayırlı günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.Hoşgeldin safalar getirdin bloğuma:)Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Onure ettin beni.Ne demek yardımcı olabilirsem ne ala.Çok sevinirim.Hayırlı günler canım :)

      Sil
  10. iş meselesinden haberim yoktu.senin adına çok sevindim feyzacığım.hayırlı uğurlu olsun.standın çok zevkli ve kesinlikle çok şık olmuş.şu boyadan bende alıp denemek istiyorum ama önce yarım işler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Alanay hanımcım:))işe başladım nihayet.Allah'tan hayırlısı bakalım.Bence de deneyin.Siz daha güzelini de yaparsınız.Çalışöalarınızı da merakla bekliyorum :))

      Sil
  11. Feyzacım, şimdilik şöööyle bir dolandım çok cici değerlendirmeler/uygulamalar gördüm, daha incelemem gerek fikir almak için :)
    Bu arada, google profilinde blog bağlantını vermişsin ya... adreste "l" harfi eksik kalmış, yani feyzaninciceri.blogspot.com olmuş, oradan bağlanmak isteyenler bağlanamayacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu hanımcım çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve uyarınız için.Sevgiler...

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum : )