31 Mayıs 2014 Cumartesi

Tablet tutacakları(Tasarımlarımız)

Merhabalar herkese
Bol gök gürültülü bir hava var. Gök gürlerken kızımın bakışlarını unutamıyorum."Anne gök güllüyoo.İyyvaah!!"Ne tatlı ya:))
Bir tasarımla karşınızdayım.Kardeşim ve ablamlar buradayken Ferda eşimden tabletini tutabileceği bir alet istedi.Böylece bu tasarım ortaya çıktı.İstemesi kardeşimden,tasarlaması eşimden.Eee bunu gören ablam durur mu?Bir tane de o istedi.İkisinin modelleri farklı.

Kardeşimin tablet tutacağı





Ablamın tablet tutacağı



İsteyenlere duyurulur:)
Sevgileerrr..

30 Mayıs 2014 Cuma

Anahtar şeklinde anahtarlık

Merhabalar herkese
Hayırlı cumalar efendim.Cumanın bereketi hepinizin üzerine olsun.Maşallah pek de bereketli bir gün.Şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda.Karanlık bir hava.
Kayınvalidemler ne zaman gelse hava yağmurlu oluyor.Onların hoşuna gidiyor, çünkü Mersin'den geliyorlar.Serinliyorlar burada.Kızım bu sefer de babaannesi,dedesi ve halasıyla eğlenece.Hadi yine şanslısın yumurcak:))
Vintage bir anahtarlık var postumda.Kendi kesimimiz olan anahtarlığa mumla eskitme uyguladım.İki kişilik bir anahtarlık oldu.Yeni evlenen çiftler için romantik olur herhalde:)


Sevgiyle..

29 Mayıs 2014 Perşembe

Ahşap boyama gazetelik veya dergilik

Herkese merhaba
Bugün güzel bir ürünle karşınızdayım.Çok severek çalıştım bu objemde.Yine kesim eşime ait.Boyamalar da bana.Yağlı boya eskitme,antik eskitme ve dekupaj uyguladım çalışmamda.Dantelle de süsledim.








Herkese sevgiler....

27 Mayıs 2014 Salı

3'lü cupcake biblo

Günaydın hanımlar
Bugün buruğum biraz.Annemler Bartın'a yolcu.Ne güzel on gündür buradaydılar.Alıştırdılar.Şimdi de gidiyorlar.Kızım baya zorluk çekecek.Oynayabileceği bir sürü kişi vardı.Okulda olduğum için uğurlayamayacağım da:(İnşalalh hayırlısıyla varırlar evlerine.Yine görüşmek nasip olsun.
Boş kalmayacağız ama bir kaç gün sonra da kayınvalidemler gelecek.Öyle böyle derken tatil başlayacak.
Cupcakelerim nasıl olmuş?Eşimden 3'lü cupcake kesmesini istedim.Hem farklı bir ürün ortaya koyalım istedim.


Çift taraflılarBu tarafında yağlı boya eskime kullandım.Bu tarafını daha çok sevdim ben.




Görüşmek üzere:)

25 Mayıs 2014 Pazar

Şık bir mutfak kapı süsü

Günaydın herkese
Malum benim kızım sabahları erkenden kalkar.Hele evde dedesi ve kuzeni de varsa:)Dün miraç kandilini geçirdikİnşallah dualarımız ve ibadetlerimizi kabul olur ve Rabbim tekrardan bu güzel kandili bizlere yaşatır.Dün güzel bir gündü.Havanın güzelliğini değerlendirdik ve ilk pikniğimize gittik.Güzel vakit geçirdik.İnsanın ailesi de yanında olunca daha da güzel oluyor.Ama yarın ayrılma vakti:(Güzel şeyler çabuk biter zaten.Ama ayrılıklar olmasa güzel kavuşmalar olur muydu?Allah hepimize sağlık,sıhhat versin yeter ki yine görüşülür.
Çalışmalara ufaktan da olsa devam ediyoruz.Arkadaşımın siparişi üzerine hazırladığım mutfak kapı süsü karşınızda:)4 mm mdf den kesildi.Kendi istediği şekil,desen ve renklerde yaptım.Dekupajın güzelliği işte.Ham bir obje nasıl da allanıp pullannca değişip,şenleniveriyor.
İyi günlerde kullan Arzucum:)





Güzel bir gününüz olsun inşallah:)

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Çift taraflı runner

Merhabalar hanımlar
Nasılsınız bakalım bugün?Havalara bakacak olursak gidip gelen bir neşe,bir sevinç,bir hüzün olmalı insanda.Bir gök gürlüyor,bir güneş açıyor bir yağmur yağıyor.Ben hissediyorum havadaki değişimin üzerimdeki etkisini.Bir de akşam İstanbul'dan yeğenim ve ablam gelecek. Annemler de burda.Allah'tan daha ne isteyim.Cümbür cemaat oh ne güzel.
Gelelim runnerıma.Duck kumaştan çift taraflı diktiğim mutfak runnerı.Kumaşı severek seçtim.Ben beğendim.Ya siz?





23 Mayıs 2014 Cuma

Çuvalla kapladığım ajandalar

Merhabalar hanımlar
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.Yine bir haftayı bitirdik çok şükür.Okulun son zamanları artık.Yazılılar,notlar vs. derken bitecek bu dönem de.Haftaya baya yoğunluk var yani.Onu da bir atlatsak bir şey kalmadı zaten.Hadi bakalım hepimize kolay gelsin.
Çuval bezini sevenlerdenim.İki tane defter kapladım.Biri kardeşime,biri bana.Dantellerle ve düğmelerle süslendi.Şık görüntüler ortaya çıktı.





Kardeşimin ajandası




21 Mayıs 2014 Çarşamba

Love yazısı

Merhabalar hanımlar
Love...Hem de eskitilmiş romantik bir love yazısı.Raflarımızı süsleyebileceğimiz bir aksesuar.Yine eşim kesti ve ben deniz boyadım.Beyaz her zaman favorim.Ama farklı renklerde güzel olabilir.
Hepinize aşk dolu günler diliyorum:))



20 Mayıs 2014 Salı

Kitap kutu(ahşap boyama)

Merhabalar hanımlar
Üç günlük tatilin ardından yine iş başı yaptık.Neyse ki annemler yanımda.Bizi ziyarete geldiler.Kızım da çok mutlu oldu bu duruma.Daha çok şımarıyor.E daha ne:))Tam da istediği gibi.İlgiler,alakalar,çikolatalar...Biz de mutluyuz tabi.İnsanın ailesiyle olması çok güzel.Hele gurbetteysen bir de özlediysen...Allaha analarımızı,babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
Bugün boyadığım bir kitap şeklindeki kutuyu paylaşmak istiyorum.Eşim kesti kutuyu.Ben de zevkime göre boyadım.Üzerinde uyguladığım tekniklere gelecek olursak mumla eskitme,yağlı boya eskitme ve dekupaj var.









Herkese sevgiler..