30 Aralık 2013 Pazartesi

1.yaş ve 30. yaş :))

Merhabalar efendim
30.yaşına giren ben deniz,1.yaşına girense bloğum:))
30.yaş...Çok tuhaf geliyor 30 olmak.20'ler iyiydi oysaki:)
Çok şükür ki Rabbim'e bu günü de yaşattı çok şükür.Yeni yaşımı da gördüm.
Ayrıca bloğum bugün 1 yaşında.İyi ki açmışım bloğumu.Benim için çok güzel bir deneyim oldu.Sizlerle tanışma fırsatı sundu bana.
Bu 1 yıl içinde 246 izleyicim oldu.Belki çok fazla değil ama olsun yine de başarı sayılabilir:)İyiki varsınız.
Bugüne kadar toplam görüntülenme sayım:101.392
Çok şükür 100.000 bulmuşum:))
Ben bloğuma açtığıma çok memnunum.İnşallah sizler de benim bloğumdan memnunsunuzdur.Güzel yorumlarıyla beni takip eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca bugün okuldaki arkadaşlarım teneffüste küçük bir kutlama yaptılar bana.Nasıl şaşırdım ve memnun oldum anlatamam.Sağolunlar..Sevgili arkadaşlarım Yüksel.Müyesser,Pınar ve Arzu..Tekrardan çok teşekkür ediyorum size özel ve güzel hissettirdiğiniz için.Öpüyorum sizleri buradan da.
Evde de eşim bana bir pasta almış ve gülle taçlandırmış.Sevgili eşime  çok teşekkür ediyorum.Kızımı da öpüyorum ve sizleri seviyorum.
Fotoğraflarla baş başa bırakıyorum sizi.


 

 
Herkese sevgiler..
 

26 Aralık 2013 Perşembe

Not defterimi kapladım

Merhabalar hanımlar
Kötü bir grip yakalamış durumda çekirdek ailemizi.Resemen süründük dün akşam.Çok şükür düne göre bugün iyiyiz.Daha hayatımda böylesini yaşamadım desem...Sağolsun eşim biraz daha iyiydi de bizle ilgilendi.Sonra ben biraz kendime geldim.İlgilenme sırası da bana geldi.Çocuk varken o kadar zormuş ki yatacak derecede hasta olmak.Ayşe doğduktan sonra dah sık hasta olmaya başladım.Kızım iki yaşına kadar anne sütü almasına rağmen o da sık hasta oluyor.Ne yapmamız lazım bilen varsa buyursun.Bu süreçte neler yapmalıyız?Bitkisel önerileri olan var mıdır?
Eveet...Ben defter kaplama işini çok sevdim.Bu da sene başında kapladığım not defterim.Okulda çok yardımcı oluyor bana:)
Keçe baykuş çalıştım ilk defa.Keçe işini de sevdim.Artık bir penye kumaşla kapladım.Üstünü de elimdeki malzemeye ve zevkime göre süsledim.

 





 
Baykuşum siszi öper:)
Sevgiler...

22 Aralık 2013 Pazar

Kasa değerlendirme(boyama ve dekupaj)

Merhabalar hanımlar:))
Herkese güzel,mutlu ve keyifli bir pazar diliyorum.Genelde pazar günleri sıkıcı gelir bana.Belki de ertesi günün pazartesi olmasından kaynaklana bir durum.Malum pazartesi sendromu...Yaşayanlar bilir:)Ben de yaşayanlardan biriyim.Ama en azından bloğum var ve ben burada vakit geçirebiliyorum çok şükür.
Gelelim yaptıklarıma:
Bu küçük çilek kasalarını yazın biriktirmiştim.Değerlendirmek istiyordum.Bloglarda farklı örneklerini de gördüm ve bana ilham oldular sağolsunlar.
 
Bir güzel boyadım beyaza.Malum boya ile.
 
Daha sonra peçeteler ile dekupaj yaptım.



 
 
 


 
Hobi malzemelerinizi koyabilirsiniz içine.Atölyelerinizde tatlı bir görüntü sağlar.
Saksılarınızı koyup balkon veya bahçelerinizde iç açıcı bir güzellik olabilirVe daha neler neler..
Çok güzel bir değerlendirme bence.Nasıl da değiştiler boyayınca.Ben sevdim dostlar.
Ya siz?
 
 
Sevgiyle kalınız..
 

16 Aralık 2013 Pazartesi

Ortanca dekupaj:))

Merhabalar efendim
Bugün ortancalarımla karşınızdayım.Beni bilenler geri dönüşümü de ne kadar sevdiğimi bilir.Yine biriktirdiğim:) mısır kunserve kutularını kullandım.Beyaza boyadım ve ortanca çiçeğini çıktı alıp dekupajladım.
Ne olarak kullansam diye düşünüyorum.Saksı olabilir mesela.Asılnda puantiye de yapacaktım ama mavi boyam yoktu.Alınca yaparım inşallah.
 Bu da pembesi

 
En az bu çiçekler kadar güzel geçsin günleriniz.
Sevgiyle...

13 Aralık 2013 Cuma

Yapma çiçekten basit kapı süsleri

Merhaba hanımlar
Yine haftayı bitirdik.Kardı,kar tatiliydi...derken hafta sonu geldi.Soğuk ve baş ağrılı geçen günler..Ayaklarım hiç ısınma.Özellikle de dışarıdaBu kış şimdilik zor geçiyor.Geç geldi ama pir geldi.Yine de her mevsimin olduğu gibi kışın da kendine has güzellikleri ve hatırlattıkları var.İnsan çocukluğuna dönüveriyor kar yağdığında.Bir bir kar hatıraları canlanıveriyor zihninde.Hey gidi günler..Daha dün gibi halbuki.Her mevsimi gerektiği gibi yaşamakta,tadını çıkarmakta fayda var.
Eski yapma çiçeleri değerlendirdim.Kapı süsleri yaptım.4 tane kapı süsü çıkarmışım çiçeklerden.Hazır çiçekleri en güzeldeğerlendirme araç bence.Bir tabana bile gerek duymadan dallarıyla beraber slikonla yapıştırdım biribirine.Kurdelayla süsledim bir de.
 

 
Arka görüntüsü
 
 
Bizim kıvırcık nasıl da anladı nereye takacağını:))

 

 






 




 
Elimde daha çiçeğim var .Onları da kapı süsü yapıcam.Etrafımdakilere dağıtıyorum.Zevkli ve değerli oluyor.
Mutlu hafta sonları diliyorum canlarım:)))
 
 

11 Aralık 2013 Çarşamba

Nikah Anı Defteri

Merhabalar hanımlar
Dışarıda kar öyle güzel yağıyor ki insanın kahvesni alıp doya doya kar izleyesi geliyor.Bu arada yarın okullar tatil edildi.Zaten karı gören öğrencilerin çoğu gelmiyor okula.Hep derler ya 'Öğretmenler çok tatil yapıyor.'E napalım öğrenciye tatil olunca bize de tatil olmak durumunda.Ama çok görüyorlar.Öğretmen olmayan anlayamaz bizim nasıl şartlarda çalıştığımızı.Her neyse karın tadını çıkaralım o zaman biz de:)
Dün okulumuzun fen labaratuvarında kızlarla Arzucuğumuza bir nikah anı defteri yaptık.Haftaya nikahı var arkadaşımızın.Bizden de ona ufak bir hediye olsun istedik.İşe koyulduk ama bizi öğretmenler odasında göremeyip merak edince süprizimize şahit oldu:)Ama çok sevindi.Bizi de sevindirdi.Ortaya güzel bir defter çıktı.
En özel günlerinden biri olan nikahında  kullanacaksın bu defteri Arzucum..Hep mutluluk getirsin hayat sana.En az bu defter kadar duru ve huzur dolu olsun.Şimdiden de hayırlı olsun canım.


Müyessercim,Pınarcım ve Yükselcim hepinizin ellerinize sağlık.Kendimi unutmayayım:))
Sanki ameliyat yapıyoruz:)))))

 
Herkese mutlu günler...


8 Aralık 2013 Pazar

Kırmızı Tütü

Merhabalar hanımlar
Soğuk bir pazar gününden herkese merhaba.Dışarıda nasıl bir soğuk ve rüzgar var anlatamam.Evimiz de çok iyi ısınmıyor:(400 e yakın doğal gaz ödüyoruz ama nafile.İçimiz ısınmıyor bir türlü.Alt kattayız ,üst katımız da boş ve yalıtımsız.İş böyle olunca normal oluyor heralde ısınmamak.
Her neyse...
Kırmızı tütümü beğenilerinize sunarım.Arkadaşımın kızı için yapmıştım bu tütüyü.Ancak yayınlayabildim.Bu tütü işinde adım adım ilerliyorum heralde.Şimdiye kadar yaptıklarımın en iyisi oldu.İlk defa kırmızı çalştım.Çok şık duruyormuş.Zeynepcim de gülü güle giysin.
 



 
İyi pazarlar efendim:)

5 Aralık 2013 Perşembe

Yenilediğim anahtarlığım

Merhabalar efendim
Çok yoruldum...Okuldan geldim.2 dersim var sadece perşembe günleri.Büyük bir nimet benim için.Ailecek kahvaltı yaptıktan sonra işe koyuldum.Bizim yumurcakla iş yapmak bir hayli zor.İşin bitim süresi ve yorulma iki katına çıkıyor.
Ama değdi sanırım.Mis gibi un kurabiyesi,börek ve karnabahar graten beni bekliyor:)Eee o kadar yoruldum,hak ettim sanırım.Çalıştığım için çok sık yapamıyorum artık fırınlık lezzetler.Fırsatını buldum mu yapayım dedim.Çok severiz de ailecek.Hazır Ayşe de uyumuşken alayım neskafemi bloğumun başına geçeyim iki çift kelam edeyim dedim.İyi etmiş miyim?
Boş gelmedim.Yenilediğim anahtarlığımı getirdim sizlere de.Bu sefer romantik olsun dedim.English homeden aldığım güllü romantik peçetelemle dekupaj yaptım.İndirim vardı bir ara.5 liraya aldım peçeteyi.Çok da beğendim.

 
Anahtarlığın eski haline buradan bakabilirsiniz.
 
Kenarlarına da eskitme yaptım.Dantelle de romantizmini artırdım:)
 





 
Beğenmeniz dileğiyle...
Hoşçakalın...